Skip to content
Fotocredit: Maarten van Rijn

Masterclass Robert Vorstman in het DUNAatelier

DUNAatelier
29 augustus 202348 second read

Ook dit jaar worden weer door professionele kunstenaars een aantal masterclasses schilderen voor volwassenen gegeven in het DUNAatelier.  Zowel voor meer ervaren als beginnende amateurs.

Op zaterdag 2 september komt Robert Vorstman, professioneel kunstenaar en ervaren docent. Deze zomer was hij een van de 30 schilders tijdens Katwijk En Plein Air. Zijn werk is nog t/m 24 september te zien op de huidige tentoonstelling in het DUNAatelier. Er wordt buiten geschilderd, bij slecht weer gaan we naar binnen.      

De dag start om 10 uur met koffie of thee en wordt onderbroken voor een lunch. Rond 16.30 wordt na bespreking van de resultaten en een borreltje de dag afgesloten. Er zijn al zoveel aanmeldingen dat er een reservelijst is. Maar langs komen op het strand om de deelnemers in actie te zien kan altijd. Het DUNAatelier is van dinsdag t/m zondag  vanaf half twee tot half vijf open.

Voor meer informatie over de Stichting Kunstvereeniging Katwijk en het DUNAatelier zie www.schilderenaanzee.nl

Tags

DUNAatelierKatwijkMasterclassRegioRobert VorstmanSchilderenSchilderen aan Zee
Gerelateerde artikelen
Back To Top