Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Poort 1893

Wassenaars restaurant Poort 1893 genomineerd voor Haagse Horeca Awards

1 september 20232 minute read

Het Wassenaarse restaurant Poort 1893 is genomineerd voor de Haagse Horeca Awards. Dat geldt voor de categorieën ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Vriendelijkste Bediening’. Dat blijkt uit de lijst van genomineerden van de Haagse Horeca Beurs.

De Haagse Horeca Beurs is een jaarlijks evenement in samenwerking met de Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen, de Gemeente Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland en Kreativ Events. Horecaondernemers, bedrijfleiders, (chef-)koks en horecaleveranciers komen er samen om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen te ontdekken.

Tijdens de Haagse Horeca Beurs worden de prijzen uitgereikt aan de ‘Beste Vega Zaak’, ‘Beste Nieuwkomer’ en de zaak met de ‘Vriendelijkste Bediening’. Stemmen kan hier. De beurs is op dinsdag 7 en woensdag 8 november in de Grote Kerk in Den Haag.

In drie verschillende categorieën (‘Beste Nieuwkomer’, Vriendelijkste Bediening’ en Beste Vega Zaak’) zijn er in totaal 36 genomineerden voor de onderscheidingen.

Stem op de Haagse Horeca Awards 2023

Jouw favoriete horecaonderneming(en) heeft jou nodig! Vul hieronder jouw e-mailadres in om te kunnen stemmen. Je kunt eenmalig jouw stem uitbrengen uit voor de categorieën Beste Vega Zaak, Vriendelijkste Bediening & Beste Nieuwkomer.

Breng nu jouw stem uit en help ze aan een plekje op ons podium!

Hoe kun je stemmen?

– Ga naar www.haagsehorecabeurs.nl

– Scroll naar beneden en vul je e-mailadres in

– Je ontvangt een mail met een link waarmee je naar de pagina gaat om te stemmen

– Stem hier in één of meerdere categorieën op jouw favoriet[en]

– Deel de nominatie van jouw favoriete zaken zo veel mogelijk om hen te helpen aan een plekje op het podium van de Haagse Horeca Awards

Bron: Haagse Horecabeurs

Tags

Haagse Horeca AwardsHaagse HorecabeursNominatiePoort 1893WassenaarWassenaars restaurant
Gerelateerde artikelen
Back To Top