Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Els van Deursen

Welke Wassenaarders vallen in de prijzen tijdens de i4 Housing Zwemloop Wassenaar?

I4 Housing Zwemloop Wassenaar
1 september 20232 minute read

De organisatie van de i4 Housing Zwemloop Wassenaar, die in goede handen is bij WZK Tri-Team, is in volle gang.  Voor de 28ste keer zal dit leuke, sportieve en gezellige sportevenement wederom aan ons mooie Wassenaarse strand en duingebied plaatvinden, op zondag 3 september a.s.

Voor onze Wassenaarse ingezetenen maken wij al jaren een apart klassement op. De beste man, en vrouw van zowel de hele (1 kilometer zwemmen en 10 kilometer hardlopen) als de halve afstand (500 meter zwemmen en 5 kilometer hardlopen), worden daarbij gehuldigd met een leuke prijs. Ook kan een Wassenaars duo meedoen, wat betekent dat de één zwemt, en de ander het hardlopen voor zijn of haar rekening neemt, zowel op de hele als de halve afstand. Verder is het ook nog mogelijk om mee te doen aan de prachtige trailwedstrijd (run-only), dus voor elk wat wils!

Hierbij opgeteld dat de weersvoorspellingen er heel gunstig uitzien en het dus een fantastisch middagje aan de Wassenaarse Slag belooft te worden, eindigend met een gezellige BBQ tot besluit bij Strandpavilljoen Sport, heeft u haast geen reden meer om niet mee te doen!  Meld u dus snel aan op www.wassenaarsezwemloop.nl . Nog niet toe aan dergelijke afstanden, maar wel interesse in hardlopen? Kom dan kennismaken in de maanden september en oktober en train gratis mee onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Wij trainen op dinsdag en donderdag om 19.00 uur en starten bij het Sterrenbad. Aanmelden kan via http://www.tri-team.nl/contact/

Tags

DuintrailloopHardlopeni4housing Zwemloop WassenaarSportevenementWassenaarWZK Tri-teamZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top