Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: politie Wassenaar

Check je hack

Politie Nederland
2 september 202336 second read

De politie is actief in het bestrijden van cybercriminaliteit. In datasets die in beslag genomen zijn, zitten soms privégegevens van burgers die door criminelen zijn gebruikt. Om schade te voorkomen, is het belangrijk te checken of uw e-mailadres in datasets voorkomt. Dat kan met onze checkfunctie. De volgende datasets zijn op dit moment doorzoekbaar:

Hoe werkt het?

Voer uw e-mailadres in.  Als uw e-mailadres voorkomt in een dataset, ontvangt u binnen enkele minuten een mail van de politie op dit ingevoerde e-mailadres. Kijk voor de zekerheid ook in de spambox of u een mail heeft ontvangen. Als het e-mailadres niet voorkomt, ontvangt u geen e-mail. Voor meer informatie, kijk in de FAQ.

Tags

bewustwordingCheck je hackCybercriminaliteitPolitiePrive gegevens
Gerelateerde artikelen
Back To Top