Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart 13-1 speelt Pre Season Tournement 

Blauw Zwart
8 september 202355 second read

Op zondag 27 augustus mocht Blauw-Zwart JO13-1 weer voor het eerst voetballen en wel bij het Pre Season Tournement bij O.D.B in Den Haag. Het was voor het eerst op een groot veld en 11 tegen 11. Het was dus even wennen. Dat zag je ook in de eerste wedstrijd tegen DUNO, die wonnen de Blauwen met 1-0. De tweede wedstrijd was tegen O.D.B Deze ging gelijk op en eindigde in 1-1. De twee wedstrijden er na wonnen de Blauwen dik en dat resulteerde in een finalewedstrijd.

Weer was O.D.B. de tegenstander. Het was een spannende wedstrijd: 1-0 achter, toen 1-1. 2-1 achter, toen 2-2. Althans, dat dachten de Blauwen, maar het doelpunt werd afgekeurd. Het fluitsignaal ging, alleen werden toen de regels erbij gepakt. Het bleek dat je toch mocht indribbelen en de trainer van O.D.B zei direct: ‘Dan is het 2-2 en worden het strafschoppen’. Helaas verloren we die en gingen we met de tweede prijs terug naar Wassenaar. Mooie start voor een nieuw seizoen met trainer Koen van Schie en assistent trainer Thijmen Wolters.  

Tags

Blauw ZwartJeugdvoetbalJO13-1Pre Season TournementVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top