Ga naar hoofdinhoud

Ontwerp N206 ir. G. Tjalmaweg op shortlist Rijnlandse Architectuur Prijs

RijnlandRoute
11 september 202330 second read

Het ontwerp van de N206 ir. G. Tjalmaweg staat op de shortlist van de Rijnlandse Architectuur Prijs! Dit maakte de organisatie van de RAP bekend. Het ontwerp van de Tjalmaweg – verzorgd door BoschSlabbers landschapsarchitecten en architectenbureau ZJA – is samen met nog 8 andere unieke projecten in de Leidse regio geselecteerd. Tot maandag 9 oktober kunnen bewoners uit de regio hun stem uitbrengen via de website van de RAP.

Naast de publieksprijs is er ook een prijs van de vakjury. Op woensdag 11 oktober zullen beide prijzen worden uitgereikt aan de projecten met de meeste stemmen. Kijk hier voor meer informatie over deze architectuurprijs.

Tags

ArchitectuurprijsRegioRijnlandRouteRijnlandse ArchitectuurprijsShortlistValkenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top