Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Blauw-Zwart JO9-1 stuurt Oegstgeest puntloos terug naar huis

Blauw Zwart
15 september 20233 minute read

Op een zonovergoten sportpark De Schulpwei stond de wedstrijd tegen Oegstgeest JO9-1 op het programma. De thermometer tikte bij aanvang van de wedstrijd de 22 graden aan, maar menig tropische vogel had gezien de weersvoorspelling z’n zwembroek al aangetrokken en zich ingesmeerd met factor 50. De toeschouwersaantallen lopen met de week op: ouders, opa’s en oma’s en dit keer waren ook de ‘Benidorm bastards’ aanwezig. U wel bekend van de gelijknamige televisieserie. Deze twee opa’s hebben, samen met de eveneens aanwezige sponsor van de week Ren van der Ham Transport hun sporen zowel op het veld als in de begeleiding van diverse teams meer dan verdiend. Deze iconen hebben de tijd van de 1e klasse zondag nog meegemaakt……lang geleden!

Klokslag 9.45 uur floot de uitstekend leidende (inval) scheidsrechter af. De Blauwen begonnen wederom goed aan de wedstrijd en na 2 minutenlag de 1-0 al in het netje. Er werd door iedereen goed gevoetbald. De boys van de JO9-1 brigade zorgden met goede combinaties voor de ene na de andere aanval richting het vijandelijke doel. 

Deed Oegstgeest dan helemaal niks terug? Jawel hoor, maar verdedigend deden Jack, Pim, Chris en Brendan waar ze voor worden betaald en de spaarzame uitvallen van Oegstgeest werden onschadelijk gemaakt door onze betrouwbare doelman Zakarie. Lekker hoor, zo’n zekerheidje in het doel!

Dankzij de uitstekende keeper van Oegstgeest  liep de JO9-1 ‘Ren van der Ham Transport-brigade’ niet verder uit dan 7-1. De doelpunten werden vandaag gemaakt door Joshua, Bowis en Pim, maar deze boyshadden zich met veel meer doelpunten kunnen belonen als die dekselse keeper van Oegstgeest  niet iedere keer in de weg stond. Komende week staat dus het ‘naast de keeper schieten’ nog nadrukkelijker op het trainingsschema!

In de laatste minuten werd het spel van de Blauwen wat slordig en kregen de bezoekers uit Oegstgeest meer balbezit. Dit resulteerde in nog 2 onnodige tegendoelpunten, waardoor de einduitslag 7-3 werd. Na het laatste fluitsignaal konden de armen van de oververhitte spelertjes de lucht in om de overwinning te vieren

Volgende week spelen we uit tegen Rijnsburgse Boys. Hopelijk is de temperatuur dan weer genormaliseerd en is onze teammanager weer uitgeslapen van een slopend weekend!

Tags

Blauw ZwartJeugdvoetbalJO9-1VoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top