Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Samuel van Leeuwen

Soldaat van Oranje – De Musical nadert 3,5 miljoenste bezoeker

Soldaat van Oranje - De Musical
15 september 202342 second read

Naar verwachting verwelkomt Soldaat van Oranje – De Musical in oktober de 3,5 miljoenste bezoeker. In dezelfde maand is het dertien jaar geleden –  30 oktober 2010 – dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk.

De 3,5 miljoenste bezoeker zal feestelijk worden ontvangen. Het publiek kan vanaf vandaag online een quote insturen over hun ervaring bij of gedachte naar aanleiding van de voorstelling. Voor meer informatie ga naar soldaatvanoranje.nl/3-5-miljoen-bezoekers.

Tickets t/m januari zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer.

Tags

BezoekersDe MusicalKatwijkRegioSoldaat van Oranjetheaterhangaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top