Skip to content
Fotocredit: PR

APCH Workshop “Elijah van F. Mendelssohn Bartholdy”

American Protestant Church of The Hague
26 september 202344 second read

De Amerikaanse kerk organiseert zaterdag 30 september van 9.30-12.00  uur een workshop over de Elijah van F. Mendelssohn Bartholdy. Het wordt een ochtend onder de inspirerende leiding van John Bakker. Niels de Klerk zal deze ochtend de zangers  en het koor begeleiden op het orgel. Enkele professionele zangers zullen helpen met het zingen van delen uit de Elijah.  

Het is een ochtend voor iedereen liefde voor deze muziek. Iedereen met muzikale- of zangbelangstelling is van harte welkom. Om de kosten van deze ochtend te dekken vragen we een bijdrage van €15,00, deze kan aan de deur worden betaald.  Vanaf 9.15 uur staat de koffie klaar en om 9.30 uur beginnen we met de workshop.

Bij belangstelling om mee te doen aan deze fantastische dag: Stuur dan z.s.m. een email aan John Bakker  musicdirector@APCH.nl .

The American Protestant Church of The Hague, Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

American Protestant Church of The HagueDen HaagElijahF. Mendelssohn BartholdyRegioWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top