Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO9-1 houdt ook na uitwedstrijd tegen Valken ’68 100% score

Blauw Zwart
30 september 20232 minute read

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstijd tegen Valken’68 op het programma. De aanvangstijd was 11.15 uur, zodat iedereen eens lekker kon uitslapen. Behalve natuurlijk diegenen die de eerste shift van de kantinedienst voor hun rekening namen. De 2 personen die al om 8 uur hun ziel en zaligheid legden in het schenken van een heerlijk bakkie werden om 10 uur afgelost door de JO9-1 Bar Babes. Zij hebben naar eigen zeggen gezorgd voor een mega-omzet, mede door de verkoop van heerlijke balletjes mayo. De kantinebezoekers zijn afgelopen zaterdag op culinair vlak dus volop in de watten gelegd.

Terug naar de wedstrijd. De JO9-1 ‘De Zonnehof-brigade’ trapte de wedstrijd af en al snel was weer duidelijk dat de boys voetballend beter waren dan de tegenstander. Net als vorige week wisten ze elkaar met mooie combinaties goed te vinden. De tegenstander had vaak het nakijken. Dit resulteerde in een scoreverloop tot 1-5. Het was de verdienste van de keeper van Valken ’68 dat de achterstand niet direct onoverbrugbaar werd. Valken ’68 bleef, ondanks de achterstand, zelf ook gewoon lekker voetballen. Met 2 voetballende ploegen werd het, ondanks het krachtsverschil, een leuke wedstrijd. Spreekwoordelijk was er geen vuiltje aan de lucht dus, maar toch kwamen de Valken terug tot 3-5. De technische staf wees de spelers er in de rust op dat ze de vooraf gemaakte tactische afspraken weer na moesten komen, maar vooral weer moesten gaan combineren en de duels winnen. En zo geschiedde….

Na de rust gingen de Blauwen weer voetballen en dit resulteerde in veel doelpunten. Van 3-5 liep Blauw-Zwart JO9-1 ‘De Zonnehof-brigade’ uit naar 3-12. De eindstand werd door de gastheren uiteindelijk bepaald op 4-12. Wederom een met goed voetbal bereikte overwinning voor deze 7 enthousiaste jongetjes.

Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van de eerste fase op het programma . Op sportpark De Schulpwei zal om 8.30 uur Quick Boys de tegenstander zijn. Tot zaterdag!