Skip to content
Mariska de Kok van Expeditie Kunst Kijken. Fotocredit: PR

De kracht van het contrast, een verrassende ontdekkingstocht

Katwijks Museum
30 september 202347 second read

Woensdag 11 oktober 2023 gaat de Katwijkse kunstenares Mariska de Kok (bedenker & uitvoerder van de televisieserie Kunst Kijken bij RTV Katwijk) weer op ontdekkingstocht in het Katwijks Museum. In expeditie Kunst Kijken neemt Mariska je mee door op een heel andere manier naar schilderijen te kijken, namelijk vanuit het gezichtspunt van de kunstenaar.

Deze keer speciale aandacht voor contrast. Onder andere de kracht van licht versus donker, warme kleuren versus koude kleuren en contrast met complementaire kleuren. Verrassend om te zien hoe kunstenaars jouw ogen kunnen leiden.

Maak je zelf ook wel eens een tekening of schilderij? Dan mag je deze workshop eigenlijk niet missen om ook zelf te leren hoe je jouw werk nog aantrekkelijker kunt maken.

Kosten  €25,- per persoon inclusief koffie & thee, exclusief entree museum. Inschrijven via  www.Mariskadekok.nl / of via kunstkijken@mariskadekok.nl Ervaring ondergeschikt, enthousiasme is wat telt! Expeditie Kunst Kijken: Leuk, leerzaam & telkens weer verrassend.  Van harte welkom!

Tags

Expeditie Kunst KijkenKatwijkKatwijks MuseumKunst KijkenRegioWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top