Skip to content
Fotocredit: PR

Duinloopcircuit A.V. Rijnsoever 2023/2024 van start!

Atletiekvereniging Rijnsoever
9 oktober 20232 minute read

Zaterdag 21 oktober  start het door de A.V. Rijnsoever georganiseerde Running Center Katwijk Duinloopcircuit. Evenals vorig  jaar bestaat dit circuit uit zes lopen, telkens startend  vanuit een andere locatie. 

De eerste loop op 21 oktober gaat door de Noordduinen en start om 10.00 op de baan bij het clubhuis van de A.V. Rijnsoever. Vandaaruit gaat het door de wijk Rijnsoeverpark richting de duinen, waar de deelnemers aan de 5 km en de 10 km ieder hun eigen parcours volgen.                                                                    

Ook de jeugd kan deelnemen aan het circuit. Nieuw dit jaar is een aparte loop voor de 6 t/m 7 jarigen. Zij starten om 9.30 voor een route van een halve kilometer. De 8 t/m 9 jarigen starten om 9.35 en lopen een rondje van één kilometer. Om 9.45 lopen de 10 t/m 12 jarige kinderen twee die ronde twee keer, twee kilometer dus.

De tweede loop  is op 11 november vanuit  tennispark Zee en Duin” en voert door de Zuidduinen. Tijdens de derde loop op 2 december  zijn we te gast in het Panbos voor de traditionele Sinterklaasloop.                                                                                                                                                              

Op 3 februari 2024 starten we bij jongerencentrum Scum voor een duin/strandloop , op 2 maart zijn we wederom in het Panbos voor de Krokusloop en  op 6 april sluiten we de reeks af  bij de A.V. Rijnsoever voor een loop met dezelfde parcoursen als op 21 oktober.

Al met al een uitdagende  serie van zes lopen. Meer informatie en inschrijven; kijk even op de website www.duinloopcircuit.nl

Deelnemers die voor 15 oktober  in één keer inschrijven voor de hele serie krijgen hun startnummer toegezonden.  Reden te meer om snel in te schrijven!                                                                                                                                                      

Zien we jou ook op de 21e oktober bij de eerste loop?

Tags

AV RijnsoeverDuinloopcircuitHardlopenKatwijkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top