Skip to content
Fotocredit: PR

Stoomtrein Katwijk Leiden weer geopend tijdens de herfstvakantie

Stoomtrein Katwijk Leiden
11 oktober 20232 minute read

Vanwege de herfstvakantie is Stoomtrein Katwijk Leiden weer geopend in de weekenden van 14-15 en 21-22 oktober a.s. Ook op dinsdag 17 en donderdag 19 oktober kun je er terecht. De herfstvakantie wordt afgesloten met de knuffeldagen. Op 21 en 22 oktober mogen kinderen gratis naar binnen als ze hun knuffel meenemen.

Met de herfstvakantie weer geopend

Zondag 1 oktober jl. is het rijseizoen van Stoomtrein Katwijk Leiden afgesloten met nu al meer bezoekers dan het recordjaar van 2022. Niet zo gek. Het museum is zeer in trek bij gezinnen met kinderen. Voor jong en oud is er veel te zien, te leren en te beleven. En het museum accepteert de museumkaart. In de herfstvakantie kun je in de weekenden van 14-15 en 21-22 oktober weer langskomen. Ook op dinsdag 17 en donderdag 19 oktober openen zij hun deuren. Om de herfstvakantie in stijl af te sluiten, staat het laatste weekend van 21 en 22 oktober in het teken van de knuffeldagen. Dat weekend mogen kinderen gratis naar binnen als zij hun knuffel meenemen. En als papa, mama, opa en oma een museumkaart hebben, kan iedereen gratis naar binnen. Een leuk dagje uit voor weinig geld.

Helemaal rond het Valkenburgse Meer

Tijdens dit weekend kun je ook met de stoomtrein mee voor een ritje om het gehele Valkenburgse Meer. In het buitenmuseum valt veel te ontdekken en in het binnenmuseum kunnen de kinderen urenlang spelen en kunt u de tentoonstelling over de geschiedenis van het smalspoor bezoeken.  Meer informatie vindt u op www.stoomtreinkatwijkleiden.nl

Tags

HerfstvakantieKinderactiviteitenRegioRondje om het Valkenburgse MeerStoomtrein Katwijk LeidenValkenburgValkenburgse meer
Gerelateerde artikelen
Back To Top