Skip to content
Fotocredit: PR

Culturele Markt in het Katwijks Museum op zaterdag 21 oktober 2023

Katwijks Museum
16 oktober 202348 second read

Zaterdag 21 Oktober, 10.00-17.00 uur, is de Culturele Markt in het Katwijks Museum. In de zalen bruist het dan van artistieke activiteiten. Er is een grote verscheidenheid te zien aan creativiteit uit de regio. De toegang is gratis.

Glaskunst, schilder- en tekenwerken, keramiek, sieraden, breitechnieken, maar ook netten boeten en kantklossen, het is er allemaal. En kunstschilders die hun werk presenteren, of zelf aan de slag gaan om een portret te schilderen.

Een van de kunstenaars boetseert beeldjes in Katwijkse klederdracht. Er wordt getekend en er worden prachtige dingen gemaakt.

Kinderen zijn van harte welkom, zij kunnen boetseren, of luisteren naar mooie verhalen.

Carlos loopt rond, spelend op de accordeon en de muziekband Amusanto zorgt in de middag voor een muzikale noot. 

Loop ook door de zalen met de eigen Katwijkse cultuur; het vissershuisje, het manufacturenwinkeltje, de vitrine met authentieke klederdrachten en de zalen met schilderijen van de schilders die Katwijk tot kunstenaarsdorp maakten…

Het Katwijks Museum…vrij entree voor een bruisende ervaring!

Tags

CreativiteitCulturele MarktKatwijks MuseumKunstenaarsRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top