Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart 13-1: samen voor de winst

Blauw Zwart
21 oktober 20232 minute read

De eerste fase voor de jongens van Blauw-Zwart JO3-1 begon op zaterdag 2 september tegen Forum Sport en na even inkomen wonnen ze met 4-2. De week erop kregen ze DoCoS op visite en dat was een wat zwaardere tegenstander. Het werd een gelijkspel van 1-1.

De twee wedstrijden erna wonnen ze van HVV  (2-7) en Graaf Willem II VAC (3-2).

De laatste wedstrijd zou de beslissing moeten brengen. Zo waren ze op zaterdag 30 september in de vroege ochtend al in de duinen van Katwijk en om half 9 begon de wedstrijd tegen Quick Boys JO13-2. Op dat ogenblik stond  DoCoS op de eerste plaats met een beter doelsaldo. Het was dus van belang om van Quick Boys te winnen en ook nog eens met veel doelpunten verschil. En dat deden de Blauwen dan ook. Met maar liefst een 1-10 overwinning keerden ze terug naar Wassenaar en werden ze eerste in de poule!

De tegenstanders in de 2e fase moeten nog bekend gemaakt worden, maar dat weerhield de trainer er niet van een oefenwedstrijd in te plannen tegen Katwijk JO13-1, dat in de 4e divisie uitkomt. Uiteraard waren de Blauwen gedreven om te winnen en te laten zien wat ze kunnen: samen voor de winst. En die winst kwam er ook; 8 doelpunten voor de Blauwen en maar 1 voor Katwijk. Ze zijn er op gebrand om ook in de divisie te gaan voetballen en dat kan gebeuren als ze de 2e fase in de Hoofdklasse ook als winnaar afsluiten.

Tags

Blauw ZwartJeugdvoetbalJO13-1VoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top