Skip to content
Fotocredit: PR

De Pepernotenexpress rijdt op 25 en 26 november a.s.

Stoomtrein Katwijk Leiden
25 oktober 20232 minute read

Wegens overweldigend succes rijdt de Pepernotenexpress van Stoomtrein Katwijk Leiden dit jaar zowel op zaterdag 25 als zondag 26 november rond het Valkenburgse Meer. Sint en zijn Pieten zijn beide dagen de gehele dag aanwezig. Zij nemen ruim de tijd voor elk kind. 

Fotocredit: PR

Een feest voor jong en oud

Bij Stoomtrein Katwijk Leiden doen ze er alles aan om de kleinschaligheid te garanderen. Sinterklaas en zijn Pieten willen aandacht besteden aan elk kind en zij nemen ook alle tijd om de kinderen op hun gemak te stellen. De Pieten rijden mee met de stoomtrein en Sinterklaas zwaait de kinderen geregeld uit vanaf het perron. In het museum staat een mooie bisschopszetel opgesteld. Natuurlijk kun je daar ook op de foto met Sint en zijn Pieten. Teruggekomen van de rit langs het meer kun je heerlijk spelen in de grote kidscorner van het verwarmde museum. En de (groot)ouders kunnen vanaf het terras hun kroost gadeslaan onder het genot van een kopje koffie of thee met een appelpunt. 

Kaartjes reserveren

Om aandacht voor elk kind te garanderen, kun je vanaf heden de kaartjes reserveren via de website van Stoomtrein Katwijk Leiden. Volwassenen betalen 12 euro. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar betaalt u 9 euro. Kinderen van 0 t/m 3 jaar en houders van een museumkaart mogen gratis naar binnen. Wacht niet te lang. Vorig jaar waren alle kaartjes snel uitverkocht.

Tags

Pepernoten expressRegioSinterklaasStoomtrein Katwijk LeidenValkenburgValkenburgse meer
Gerelateerde artikelen
Back To Top