Skip to content
Fotocredit: Peter Sneijders

Zuidduinloop op 11 november

AV Rijnsoever
30 oktober 202359 second read

Zaterdag 11 november a.s. organiseert de A.V. Rijnsoever de Zuidduinloop, de tweede loop van het duinloopcircuit.  Deze loop wordt, hoe kan het ook anders, in de Katwijkse Zuidduinen gelopen. De start vindt plaats aan de zuidzijde van camping ”De Zuidduinen”.  Daar is een parcours van exact 5 kilometer uitgezet, dat afhankelijk van de gekozen afstand één of twee keer moet worden afgelegd..

De kinderen van 6 t/m 7 jaar gaan echter als eersten om 9.30 uur van start. Zij lopen een “heen-en-weer-parcourtje” van in totaal 500 meter.  Om 9.35 uur starten de kinderen van 8 t/m 9 jaar. Ook zij hebben een “heen-en-weer-parcourtje”, maar dan van 500 meter heen én 500 meter terug. Om 9.45 starten de 10 t/m 12-jarige kinderen. Zij lopen 2 kilometer.  Om 10.00 uur tenslotte gaan alle deelnemers aan de 5 en 10 km van start.

Evenals vorige jaren zijn wij weer welkom in de nabijgelegen accommodatie van tennisvereniging “Zee en Duin”. Daar kan gebruik worden gemaakt van kleedruimten en douches.

Inschrijven kan tot donderdagavond 09 november 23.59 via  www.halvevankatwijk.nl/duinlopen  of vanaf 9.00 ter plaatse in de kantine van tennisvereniging “Zee en Duin”.  Op deze site kun je ook mee informatie over deze loop en het duinloopcircuit lezen. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!!!

Tags

AV RijnsoeverHardlopenKatwijkRegioZuidduinloop
Gerelateerde artikelen
Back To Top