Skip to content
Fotocredit: PR

APCH Afternoon Tea Concert

American Protestant Church of The Hague
7 november 202338 second read

Zaterdag 11 november bent u uitgenodigd voor een concert van bariton Joao Silva in de American Protestant Church of Den Haag.

João Silva studeerde aan het conservatorium van Den Haag en is regelmatig solist bij concerten van het APCH Choir. Hij zal verschillende aria’s van J.S. Bach, JF Handel en G.Faure uitvoeren. Het programma wordt afgewisseld met piano-improvisaties van John Bakker.

De toegang is gratis, maar donaties zijn zeer welkom. Het concert begint om 16.00 uur en de deuren gaan om 15.30 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt er thee en koffie geserveerd. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar muziekdirecteur John Bakker musicdirector@apch.nl

Zaterdag 11 november, aanvang 16:00 uur
in The American Protestant Church of The Hague(APCH), Esther de Boer van Rijklaan 20, Den Haag.

Tags

Afternoon Tea ConcertAmerican Protestant ChurchConcertDen HaagRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top