Skip to content
Archieffoto.

Omwonenden Jagerslaan starten petitie tegen wegverbreding

7 november 202336 second read

Bewoners van de omgeving Jagerslaan Noord en Zuid zijn een online petitie gestart. Daarmee willen ze voorkomen dat de Jagerslaan wordt verbreed. Ze vrezen dat daardoor het al bestaande sluipverkeer zal toenemen. Ook vreest men dat meer vrachtverkeer zal gebruik maken van de Jagerslaan Noord.

“Sluipverkeer in Wassenaar moet beperkt en niet aantrekkelijker worden door het verbreden van de Jagerslaan. Verbreding tast tevens het natuurlandschap aan en noodzaakt het kappen van eeuwenoude geboomte (met name eiken),” zo staat vermeld op de petitie-website.

De petitie is gestart door Robert Ooms. Hij doet een oproep aan Wassenaarders die niet direct in de omgeving van de Jagerslaan wonen om de petitie toch te tekenen. Daarmee kan een signaal aan de gemeente worden gegeven over het sluipverkeer.

Tags

JagerslaanOmwonendenOnlinePetitieWassenaarWegverbreding
Gerelateerde artikelen
Back To Top