Skip to content
Fotocredit: PR

Een stem op GroenLinks-PvdA is dé juiste keuze

18 november 20232 minute read

De verkiezingen staan voor de deur, ook Wassenaarders gaan op woensdag 22 november naar de stembus. En deze verkiezingen zijn erg belangrijk, nú is het moment om te bouwen aan een duurzame toekomst. Voor onze kinderen en kleinkinderen. Waarom is een stem op GroenLinks-PvdA de juiste keuze? En wat zijn op dit moment de belangrijkste thema’s? We vroegen het aan onze leden en sympathisanten!

  • ‘’Wij hebben het hier in Wassenaar goed, beter dan veel andere mensen in Nederland. Daarom kunnen wij meer oog hebben voor de noden van anderen, en juist daarom is het ook belangrijk om te stemmen op GroenLinks-PvdA. Omdat deze partij zich inzet voor solidariteit, voor eerlijk delen, zodat wij samen sterk staan. Het is daarnaast heel mooi dat Frans Timmermans een duidelijke link legt tussen klimaat en bestaanszekerheid.’’
  • ‘’Ik stem op GroenLinks-PvdA vanwege het klimaat. Omdat deze partijen een samenleving zien, waarin iedereen meetelt. En zoals uit de doorrekening van het CPB al blijkt, GroenLinks-PvdA heeft écht goede plannen. Geen geitenwollensokken-onzin, maar daadkrachtige plannen. Aandacht voor het klimaat. En dat is iets waar het nog steeds veel te weinig om gaat, terwijl het zo belangrijk is.’’
  • ‘’Voor mij is milieu het belangrijkste onderwerp in de politiek. Dat is al jaren zo, maar het lijkt steeds belangrijker te worden. Frans Timmersmans is een goede advocaat voor onze duurzame plannen. Het is fijn dat meer partijen het onderwerp bestaanszekerheid nu overnemen, zelfs de VVD, maar GroenLinks-PvdA heeft wat mij betreft ook écht de oplossingen. Om de natuur in Nederland te helpen, de problemen rondom armoede en woningnood aan te pakken, en meer aandacht te vragen voor het klimaat.”
  • ‘’Ik geloof in een groenere en eerlijke wereld voor iedereen. Ik ben trots dat GroenLinks en PvdA samengekomen zijn en samen zo’n goed verkiezingsprogramma hebben geschreven. Ik geloof echt dat onze economie zal verbeteren, de kansengelijkheid zal vergroten en er een rechtvaardig klimaatbeleid kan komen voor iedereen.’’
  • “Klimaatverandering is nú ook in Wassenaar voelbaar. Bijna het hele dorp staat nu onder water.”

Op woensdag 22 november kunnen we ervoor kiezen om voor onze (klein)kinderen een positief toekomstbeeld te schetsen. Een die hoopvol is, die ons samen sterker maakt! Daarom zijn deze verkiezingen zo belangrijk. Stem jij ook op GroenLinks-PvdA om onze partij de grootste te maken?

Foto: Leden van PvdA en GroenLinks Wassenaar samen met 85.000 mensen tijdens de mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid afgelopen zondag 12 november.

Tags

GroenLinks-PvdAIngezondenMars voor Klimaat en RechtvaardigheidTweede kamerverkiezingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top