Skip to content
Fotocredit: Blauw-Zwart

Blauw-Zwart JO18-1 swingt naar de top

Blauw-zwart
2 december 20232 minute read

Zaterdag 25 november, een koude zaterdag met wind en regen. Niet echt weer waarvan een voetballer denkt…lekker. Toch stonden de koppies van de mannen van Blauw-Zwart JO18-1 weer goed, en met veel bravoure en lol verzamelden we op ons clubhuis en met Sinterklaas in het land lag daar een fantastisch cadeau klaar. De sponsoren Bos Tuingereedschappen, i4Housing, Lagerberg en ING hadden met elkaar de handen in elkaar geslagen en hebben de mannen in het nieuw gestoken met een prachtig trainingspak en inlooptrui.

Na de wedstrijdbespreking onder leiding van de trainers werd de rit naar Laakkwartier gemaakt. Een toch ietwat beladen duel, omdat hier een paar jaar geleden het kampioenschap werd gestolen en dit was een grote groep van de mannen niet vergeten. Daarnaast extra belangrijk om de punten naar Wassenaar te halen, omdat onze Mike helaas na de vorige wedstrijd met een flinke blessure in het ziekenhuis is beland. En dit team kenmerkt zich als een echt team, want voor Mike was iedereen tot op het bot toe gemotiveerd om van Laakkwartier te winnen. Dus met het mes tussen de tanden beginnen was het device (een woord wat je niet zo vaak hoort).

Nu de wedstrijd. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar met de juiste voorbereiding en zelfs met ‘man of the match’ Lars op goal lag de eerste goal al na 45 seconden achter de keeper van Laakkwartier en dat is lekker beginnen. De scherpte en plezier waren voor de mannen van trainersduo Grootveld en Van der Woude de juiste ingrediënten om bijna Braziliaans swingend over Laakkwartier heen te lopen, een ruime voorsprong was dan ook een feit bij het rustsignaal.

De goed leidende scheidsrechter blies voor het tweede part en ook hierin geen slap gedoe bij Blauw-Zwart JO18-1. De driehoekjes en het verleggen van het spel kwam in grote mate tot uitvoer wat erin wordt gedrild op de trainingen. Na 90 minuten stond er een 2-9 overwinning op het scorebord, wat betekent dat dit sportieve, maar vooral ook fijne team opstoomt naar de tweede plek in de 1e klasse. Volgende week de topper tegen Foreholte JO18-1, een thuiswedstrijd op sportpark de Hoge bomen om 11.15 uur. We verwachten veel publiek, dus verzeker u van een plek langs de lijn. Tot dan!

Tags

Blauw ZwartJeugdvoetbalJO18-1VoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top