Skip to content
Fotocredit: Fred Thoolen

Praetje Kunst in DUNAatelier Katwijk – Een kijkje in de keuken van de kunstenaar

Dunaatelier-katwijk
3 december 20232 minute read

De professionele kunstenaars Fred Thoolen en Michiel Schepers gaan in het DUNAatelier op 10 december tussen half drie en half vijf met elkaar en het publiek in gesprek  over de werken die nog op deze laatste dag van de tentoonstelling te zien zijn.

De twee kunstenaars werken vanuit heel eigen standpunten. Dat wordt duidelijk als zij met elkaar in gesprek gaan. Er zijn veel overeenkomsten maar ook veel verschillen. Zij kunnen elkaar boeiend weerwoord geven.

De kunstenaars hadden als titel voor de tentoonstelling gekozen voor Ver… gaan. Een thema dat voor veel uitleg vatbaar is. Je kan het bijvoorbeeld koppelen aan reizen, dat beiden veel gedaan hebben en nog doen. Van zijn recente reis heeft Michiel Schepers de afgelopen weken in het DUNAatelier aquarellen gemaakt die nu ook te zien zijn. Vergankelijkheid speelt in de titel een rol en ook het schilderen naar model. Van dit alles zijn voorbeelden te vinden op de tentoonstelling en de kunstenaars nemen belangstellenden er mee langs om uitleg te geven.

U bent welkom op zondag 10 december vanaf half twee waarna tussen half drie en half vijf de kunstenaars hun Praetje geven.

Het DUNAatelier bevindt zich op het Duinplein, Boulevard Zeezijde 31 ter hoogte van de Vuurbaak. Daar tegenover, naast de viskraam, leidt een weg omlaag naar het plein waar u (betaald) kunt parkeren.

Toegang is gratis,  maar een donatie is welkom.

Zie ook: www.schilderenaanzee.nl

Tags

DUNAatelierIn gesprek met de kunstenaarKatwijkPraetje KunstRegioSchilderkunst
Gerelateerde artikelen
Back To Top