Skip to content
Fotocredit: Ars et Studium

Jubileumtentoonstelling Ars et Studium “1973”

Ars et Studium
11 december 202354 second read

De Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium sluit haar jubileumjaar af met een feestelijke tentoonstelling met de thema “1973”, het jaar waarin de vereniging werd opgericht. Over de laatste 50 jaar is het enthousiasme van de leden alleen maar gegroeid en wij zijn daarom trots om te laten zien wat wij allemaal gemaakt hebben in het afgelopen seizoen, van schilderijen, aquarellen, etsen, druktechnieken, klei, keramiek en glaskunst.

De opening in onze ateliers in het Van Heeckerenhuis wordt verricht door de Wassenaarse wethouder van Cultuur en Welzijn, Ronald Zoutendijk, op woensdag 13 december om 20:00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Ook oud-leden van Ars et Studium zijn van harte uitgenodigd om te kijken hoe het inmiddels gaat met de vereniging en om bij te praten, onder het genot van een drankje en een hapje. De tentoonstelling is verder geopend van donderdag 14 t/m zondag 17 december 13:00 – 17:00.

Voor meer informatie over de vereniging en de wekelijkse studiebijeenkomsten, ga naar de website www.arsetstudium.nl. Hier is ook actuele informatie te vinden over plekken die vrijkomen voor nieuwe leden.

Fotocredit: Ars et Studium

Tags

1973Ars et StudiumJubileumtentoonstellingOpeningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top