Skip to content
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Het is ze gelukt…. Meisjes C1  Wassenaarse Volleybal Vereniging zijn KAMPIOEN

Jan Rijskamp
12 december 202345 second read

Het voor volleybal begrippen sterke en fanatieke Meisjes C1 team van WVV heeft het kampioenschap in hun zak. En niet zomaar. Alle 8 wedstrijden die tot nu toe zijn gespeeld hebben ze met 4-0 gewonnen waardoor zij 2 wedstrijden voor het einde reeds kampioen zijn. De afgelopen wedstrijd tegen Velo MC2 in de Schulpwei was niet direct een makkie.

Alhoewel de uitslag van de sets van 25-13, 25-15, 25-15 en 25-19 iets anders laten zien moesten de jongedames zich toch behoorlijk inspannen. Trainer/coach Ruud Meersboek is dan ook super trots op zijn meiden. En dat zijn: Alyssa Taylor, Aurora Bachman, Bree Levi, Juliet Cremers, Katerina Verheijden, Kayla Lim, Lily Seymour, Luci Sankaranarayanan, Mikaela Mari, Nina Sadera, Pauline de Vries, Reese Buza en Ana Bustamante als aanvoerder van het team. Gefeliciteerd girls, super gedaan. Als het goed gaat promoveren jullie begin 2024 naar de 2e klasse.

Info over WVV…. kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

KampioenschapVolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top