Skip to content
Knuffelkont Jorrine. Fotocredit: Clara Mazel

Katten Dierenhospitaal Den Haag zoeken een mandje voor kerst

Dierenhospitaal Den Haag
19 december 20232 minute read

Nog een paar dagen te gaan tot de plaatsingsstop van adoptiedieren bij Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag. De medewerkers en vrijwilligers willen deze week nog zoveel mogelijk dieren plaatsen. Wie helpt de katten in het hospitaal aan een eigen thuis met kerst? 

Linette Eveleens van Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag legt uit waarom de plaatsingsstop er is: “De stop is er ieder jaar in het belang van de dieren. Meestal van 23 december tot 3 januari. Deze dagen zijn voor mens en dier best stressvol. Thuis zijn de drukke kerstdiners en met oud en nieuw heeft het vuurwerk een grote impact op de dieren. Wij gunnen de dieren fijne dagen en willen de rust bewaken.”

In het hospitaal van de stichting vind je alle soorten katten. Lieve katten, kittens, zwarte katten, rode katten, rustige katten of juist avontuurlijke katten. Dondersteen Jojo, zachtaardige Zelda, het dappere moedertje Mamsie en de vrolijke sping in het veld Wybertje bijvoorbeeld. Linette: “Ze hebben allemaal hun eigen karaktertje en een eigen eisen- en wensenlijst voor hun nieuwe thuis. Zachtmoedige Mask zoekt een huis met een tuin en Jorinne wil juist een rustig appartement. Sommige katten zoeken een druk gezin en andere gaan juist niet goed met kinderen. Alle katten in ons hospitaal hebben veel meegemaakt; ze hebben allemaal een rugzakje. Daarom gunnen we het ze zo om nu aan een mooi nieuw leven te beginnen.”

Bezoek de website van Dierenambulance Den Haag om te zien welke katten er op dit moment klaar zijn voor adoptie: https://dierenambulancedenhaag.nl/adopteren/adoptiedieren/

Tags

AsielDen HaagDierenhospitaal Den HaagKattenPlaatsingsstopRegioThuis met Kerst
Gerelateerde artikelen
Back To Top