Skip to content
Fotocredit: Regio15/Herman van der Woude

Storm ‘Henk’ laat ook in Wassenaar sporen na

3 januari 202455 second read

Storm ‘Henk’, die gisteravond over Nederland raasde, heeft ook de Wassenaarse brandweer het nodige werk bezorgd. In de Langstraat was het reclamebord van ‘Eko Plaza’ van de gevel afgewaaid. Omdat de stroomdraden van het reclamebord los/gevaarlijk hingen, was de brandweer ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld.

De brandweer moest gisteravond ook aan de slag met stormschade aan de Bellesteynlaan en aan de Backershagenlaan. Persoonlijke ongelukken hebben zich gelukkig niet voorgedaan, voor zover bekend.

Elders in de regio, zoals in Den Haag, lag er meer op het bordje van de hulpdiensten. Op de Oostduinlaan viel er een boom op bus 20 van de HTM. Op het moment van het ongeluk was de bus nog niet begonnen aan zijn route en zaten er geen passagiers in de bus. In de Gaarde in Den Haag viel een boom op een aantal geparkeerde auto’s. Elders in Den Haag waaiden bij een flat enkele delen van stellages los, die stonden opgesteld vanwege renovatiewerkzaamheden. In andere ons omringende plaatsen was eveneens sprake van stormschade, zoals omgevallen bomen op de rijbaan en loszittende dakpannen.

Bron: Regio15, Omroep West.

Tags

BrandweerStorm HenkStormschadeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top