Skip to content
Fotocredit: Regio15/Herman van der Woude

Gewonde bij ernstig verkeersongeval op de N14

6 januari 20242 minute read

Bij een forse aanrijding op de N14 is gisteren aan het einde van de middag een gewonde gevallen. Het ging mis op het stuk tussen de Bezuidenhoutseweg en de kruising met de Wittenburgerweg; ook bekend als de het stuk met de fly-over over de N44.

Bij het verkeersongeval waren twee auto’s betrokken. Zo te zien aan de schade was er sprake van een bijna-frontale aanrijding, wat mogelijk zou betekenen dat één van de twee op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. De weg werd in beide richtingen afgesloten.

In één van de auto’s zat een bekneld slachtoffer. Door de meldkamer werd er groot opgeschaald. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer (de bestuurder) uit de auto te bevrijden. Nadat het slachtoffer was bevrijd, is deze met spoed vervoerd naar een ziekenhuis.

De politie doet, met de verkeersongevallenanalyse (VOA) van de afdeling Forensische Opsporing Verkeer, onderzoek naar het ongeval. Daarbij vraagt de politie aan getuigen om zich te melden. Indien u in het bezit bent van dashcambeelden of ander beeldmateriaal of als u iets kunt vertellen over de toedracht of als u andere informatie heeft, wordt u vriendelijk verzocht u te melden. Laat het ons weten via 0900-8844 of via politie.nl onder referentie 2024005254.

Bron: Regio15, Facebook politie Wassenaar

Tags

AanrijdingErnstig verkeersongevalN14Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top