Skip to content
Fotocredit: Peter Sneijders

A.V. Rijnsoever organiseert Duin/strandloop

Atletiekvereniging Rijnsoever
21 januari 20242 minute read

Na een korte winterstop hervat de A.V. Rijnsoever op zaterdag 3 februari haar serie van zes duinlopen. Deze vierde loop kent een parcours dat  door de duinen én over het strand gaat.                                                                                   

De  loop  start vanaf de accommodatie van jongerencentrum “Scum” aan de Noordduinseweg. De kinderen van 6 en 7 jaar gaan om 9.30u  als eersten van start. Zij lopen een kort heen en weertje van 500 meter.  Om 9.35u starten de 8- en 9 jarigen. Zij maken een klim over de strandopgang richting paviljoen “t Wantveld” en gaan daarna via het strand terug naar de finish. De kinderen van 11 en  12 jaar starten om 9.45u en doen dit rondje twee keer.

Om 10.00u klinkt het startschot voor de senioren. Zij gaan door de duinen richting Noordwijk en vandaar over het strand terug naar Katwijk. De 5 km lopers doen dit rondje één keer, de 10 km lopers twee keer. Een mooi, maar zeker bij veel wind,  pittig parcours. Het is die ochtend om 8.29u hoog water, dus met een beetje geluk is er op het strand een mooi stukje hard zand………

Voorinschrijven kan tot donderdagavond 1 februari 23.59u via www.duinloopcircuit.nl Na-inschrijven kan ter plaatse vanaf 9.00u. Op de website kun je ook meer informatie lezen over deze loop en het duinloopcircuit. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!

Tags

AV RijnsoeverDuin/strandloopDuinloopcircuitHardlopenKatwijkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top