Skip to content
Fotocredit: PR

Geslaagd mini waterpolotoernooi in Sterrenbad

WZK Zwemmen
24 januari 20240 second read

Het was warm op de overvolle tribune in het Sterrenbad afgelopen zondagmiddag. 16 teams uit Noord- en Zuid-Holland namen, onder luide aanmoediging, het tegen elkaar op in het eerst mini waterpolo toernooi van 2024! Voor de mini’s van WZK, het thuisspelende team, was er zelfs een mooi spandoek gemaakt. Het was voor hen tevens de eerste wedstrijd als compleet team, want deze jongens en meisjes zijn allemaal de laatste 4 maanden gestart met Waterpolo.

Over 2 velden werden meerdere wedstrijdjes gespeeld door de zwemmers en zwemsters tussen de 5 en 11 jaar. Omdat voor deze jonge kinderen vooral het plezier voorop staat, zijn de regels nog niet al te streng en worden er geen eindscores bijgehouden.

Wie weet lag hier in het Sterrenbad wel een deel vd nieuwe generatie waterpoloërs, die over 10 a 15 jaar, de huidige kampioenen opvolgen. Wist u dat de Nederlandse dames-selectie zowel regerend Europees- als Wereldkampioen waterpolo zijn, en zij van de zomer hopen Olympisch kampioen te worden?

Lijkt waterpolo jou ook een leuke sport, en heb je minimaal je B diploma, kom dan gratis 4 lessen kennismaken in het Sterrenbad. We trainen op dinsdag van 18.30 tot 19.30 en op vrijdag van 18.45 tot 19.45. Aanmelden kan via een mail naar secretaris@wzk-waterpolo.nl

Fotocredit: PR

Tags

JeugdMini WaterpolotoernooiWassenaarWaterpolowedstrijdverslagWZK Zwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top