Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Heren 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging ook na 7 wedstrijden nog steeds ongeslagen

Jan Rijskamp
3 februari 20242 minute read

Het WVV Heren 1 team is met een bewonderingswaardige serie competitiewedstrijden bezig. Inmiddels zes gewonnen en één gelijk. Zodoende staan zij, met nog 2 wedstrijden te spelen, theoretisch gelijk met de nummer één op de ranglijst. Met nog twee wedstrijden te spelen hebben zij alle kans om het kampioenschap binnen te slepen van de 1e competitiehelft. Afgelopen week wist WVV namelijk op redelijk eenvoudige wijze de uitwedstrijd tegen Timios in winst om te zetten. In set één gaf Timios nog behoorlijk tegenstand; 21-25. Maar in set twee haalde WVV flink uit wat resulteerde in een roemrijke 9-25. In de daarop volgende sets kregen de hoofdaanvallers van WVV wat rust waardoor Timios de gelegenheid kreeg om de setstanden een draaglijker aanzien te geven, 17-25 en 20-25. Dus alsnog een afgetekende 0-4 overwinning voor de Wassenaarse mannen.

De WVV JB1 met helaas 5 jongens in het speelveld konden het tegen Gemini JB in Voorschoten niet bolwerken. WVV begon zeker niet slecht. Dolven pas bij 25-22 het onderspit. Ook in set 2 wisten zij goed partij te geven, 25-21. Maar dan breekt het spelen met een man minder in het veld toch op. Gemini wist ook veel vaker de lege plekken in het WVV speelveld te vinden. Wat WVV ook probeerde een positief resultaat zat er niet meer in. 25-12 en 25-12.
De WVV MB1 daar en tegen wist ook hun derde partij in de voorjaarcompetitie met 4-0 te winnen. Nu was in Den Haag VOLEVO MB de pineut van de dadendrang bij de Wassenaarse jongedames. De setstanden laten zien dat het WVV team VOLEVO duidelijk de baas was, 19-25, 12-25, 16-25 en 16-25. Knap gedaan door de WVV meiden.

Wetende dat de WVV MB1 had gewonnen wilden de WVV MC1 tegen Inter Rijswijk MC niet onderdoen voor de oudere WVV-sters. Reeds in set één trokken zij fel van leer. Het was ook wel nodig want Inter Rijswijk bood knap weerstand; 20-25. De daarop volgende sets gingen voor WVV minder moeilijk, 12-25, 16-25 en 16-25. Dus ook voor de WVV MC1 een overduidelijke 0-4 winst. Trainer/coach Ruud Meershoek is trots op ‘zijn’ meiden.

Tags

Heren 1JB1MB1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top