Skip to content
Fotocredit: DUNAatelier

Kunstenaars exposeren ‘anoniem’ tijdens tentoonstelling Kunst Zonder Naam in het  DUNAatelier

DUNAatelier
4 februari 202457 second read

Gistermiddag is in het DUNAatelier de tentoonstelling Kunst Zonder Naam opengegaan. De anonieme expositie, waarbij kunstwerken zonder signatuur worden tentoongesteld, is een initiatief van Stichting Kunstvereeniging Katwijk.

Salon des Surprises

In de tentoonstelling is werk te zien van professionele en amateurkunstenaars. Maar door wie het gemaakt is, blijft tot de aankoop een verrassing. Kunstwerken worden zonder signatuur geëxposeerd of de signatuur wordt afgeplakt. De bezoekers laten zich inspireren door het werk en niet door de naam van de kunstenaar. Deze expositie is dus met recht een ‘salon des surprises’.            

De 150 deelnemende kunstenaars krijgen de kans om hun werk aan een groot publiek te tonen en te verkopen. Bij verkoop gaat de opbrengst volledig naar de kunstenaar. Stichting Kunstvereeniging Katwijk stelt zich sinds haar oprichting ten doel kunstenaars een plek te bieden waar zij werk kunnen exposeren en verkopen.

Openstelling

De tentoonstelling wordt niet officieel geopend, maar vanaf zaterdag 3 februari 13.30 uur is iedereen welkom in het DUNAatelier, Duinplein, Boulevard Zeezijde 31, tegenover de Vuurbaak in Katwijk aan Zee. De expositie sluit op 3 maart. Open van vrijdag – zondag, telkens van 13.30 – 16.30 uur

Tags

DUNAatelierKatwijkKunst zonder naamRegioTentoonstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top