Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO9-1 doorbreekt tegen Quick Boys negatieve reeks   

Rksv Blauw Zwart
10 februari 20242 minute read

De laatste overwinning dateert alweer uit december van het jaar 2023. Ook de 2 oefenwedstrijden meegeteld, kon de Blauw-Zwart JO9-1 ‘M. De Jong Schildersbedrijf-brigade’ in de laatste 5 wedstrijden geen overwinning noteren.  Afgelopen zaterdag stond op het Katwijkse sportpark Nieuw-Zuid de wedstrijd tegen Quick Boys JO9-1 op het programma. Gesteund door wederom een groot aantal geïnteresseerde ouders reisde de zaterdagochtendfamilie naar het vissersdorp af.

De trainingen van de afgelopen week stonden, naast teambuildingsactiviteiten, in het teken van het inslijpen van de vertrouwde patronen: terug naar de basis om van daar uit weer te kunnen gaan bouwen en herstellen van het vertrouwen van de jongens.

Met de straffe wind in de rug startte de Blauwen de wedstrijd goed. Er zat een goede en positieve energie bij de jongens en in de wedstrijd die zich in een hoog tempo afspeelde. Van achteruit opbouwen en proberen met een individuele actie of een combinatie door de verdediging van Quick Boys te komen. Dit resulteerde in de 0-1, al deed een afstandsschot van de Katwijkers de voorsprong weer teniet. Hoe zouden de boys met dit tikkie omgaan?

Na de rust startte de Blauw-Zwart JO9-1 ‘M. De Jong Schildersbedrijf’-brigade’ furieus. Met de wind tegen werd goed druk op de verdediging van de tegenstander gehouden.  En was de bal op onze helft, dan werd de rust behouden om te blijven opbouwen en de combinaties te zoeken.

De eindstand was uiteindelijk 1-6,, al had dit gezien het aantal open kansen voor het doel hoger uit kunnen vallen. Na het laatste fluitsignaal was dus, zoals u op de foto kan zien, de feestvreugde bij Jack, Bowis, Pim, Chris, Brendan, Zakariya, Joshua compleet.

De komende wedstrijd is thuis tegen Katwijk.

Tags

JeugdvoetbalJO9-1RKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top