Meisjes MB1 in actie. Fotocredit: Marjanne van der Velde

Dikke winst voor de B1 meiden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

Jan Rijskamp
18 februari 20242 minute read

De WVV B1 meiden spelen een grandioos leuke tweede helft van de competitie. Momenteel staan zij ongeslagen fier aan kop van de ranglijst. Zij weten het de tegenstanders zo moeilijk te maken dat die nog geen enkele set hebben kunnen winnen. Zo werd VCO MB2 uit in Oegstgeest via onalledaagse setstanden met 0-4 verslagen. WVV nog maar net aan set één begonnen of ze had al een onoverkomelijke voorsprong opgebouwd. Setwinst met 4-25. Ook in de daarop volgende sets lieten de Wassenaarse meiden een prachtige alertheid en machtige wil om te winnen zien. 7-25, 6-25 en 11-25. In totaliteit 28-100. Geweldig gedaan WVV

De WVV JB1, helaas zonder Laurens, speelde tegen Inter Rijswijk JB3 een onfortuinlijke wedstrijd. De WVV boys wisten in alle sets meer dan goed partij te geven. Alleen telkens tegen het einde van de sets was het Inter Rijswijk die de belangrijkste punten maakten. 25-22, 25-21, 25-22 en 25-23.

De WVV Heren 2 lukte het weer eens om één punt aan hun totaal toe te voegen. Ook al kan gezegd worden dat zij tegen Volcano H1 meer verdiend hadden. Want via de ruime winst (14-25) in set 2 maakten WVV de stand in sets weer gelijk (1-1). Helaas lukte dat in de 4e set net niet. De door WVV-er Jan Willem van Reeuwijk zo geliefde spanning bij

de 24-24 tussenstand viel uiteindelijk niet in WVV’s voordeel uit: 27-25. Helaas 3-1 verlies.

De jongedames van WVV MC1 weten wel wat winnen is. Ook zij staan, ondanks promoveren naar een hogere klasse, namelijk aan kop van de ranglijst. VOLEVO een enorm grote vereniging binnen de regio ondervond eveneens de volleybalkwaliteiten van WVV. In Den Haag wist VOLEVO nog net zeer nipt met 25-23 set één te winnen. De 2e, 3e en 4e set werden daarna evenwel een prooi voor WVV. Setstanden 20-25, 16-25 en 23-25. Dus 1-3 winst.