Skip to content
Fotocredit: Avalex

Week van de Afvalhelden – doe mee met de kleurwedstrijd!

Avalex
29 februari 20242 minute read

Van 4 tot en met 10 maart is het weer de Week van de AfvalHelden. De week waarin we in heel Nederland de professionals in de afvalbranche in het zonnetje zetten. U kunt op veel verschillende manieren meedoen! De één nog makkelijker dan de ander. Steek bijvoorbeeld uw duim op als u een AfvalHeld aan het werk ziet, of wacht geduldig in een zijstraatje totdat u de vuilniswagen kunt passeren. Of doe mee met onze kleurwedstrijd! Behoefte aan meer inspiratie? Bekijk dan de tips op Week van de Afvalhelden(externe link)!

Kleurwedstrijd

Fotocredit: Avalex

Kinderen tot en met tien jaar kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd van Avalex. Natuurlijk krijgt jouw kleurplaat voor onze Afvalhelden een mooi plekje bij Avalex. De winnende kleurplaat krijgt een ereplaats op een Avalex vuilniswagen. En als klap op de vuurpijl haalt de vuilniswagen je op voor een ritje door jouw buurt! Hoe doe je mee?

  • Download de kleurplaat(externe link) en kleuren maar. Wij zijn benieuwd of jij weet welke kleur bij welke container hoort!
  • Ben je klaar? Zorg ervoor dat je naam, leeftijd en e-mailadres of telefoonnummer achter op de tekening of in de e-mail staan.
  • Scan de kleurplaat in of maak er een foto van en mail deze naar info@avalex.nl met als onderwerp kleurwedstijd of stuur de kleurplaat per post naar Avalex t.a.v. kleurwedstrijd, Schieweg 99, 2627 AT Delft
  • Zorg ervoor dat jouw kleurplaat uiterlijk 10 maart bij Avalex binnen is.
  • Avalex neemt voor 1 april contact op met de winnaar. 

Veel kleurplezier!  

Tags

AvalexGemeenteKleurplaatKleurwedstrijdRegioWassenaarWeek van de afvalhelden
Gerelateerde artikelen
Back To Top