Skip to content
Fotocredit: Fred Bruin

Fotowerkgroep Silhouet exposeert ook dit jaar in de bibliotheek in Voorschoten

Fotowerkgroep Silhouet
1 maart 20242 minute read

De leden van fotowerkgroep Silhouet uit Wassenaar maken door de jaren heen de mooiste foto’s van allerlei diverse onderwerpen. Het is altijd bijzonder om een selectie van deze exemplaren tentoon te kunnen stellen. Net als vorig jaar is daar ook dit jaar, onder meer, in de bibliotheek in Voorschoten een plaats voor gevonden.

In de bibliotheek is ruimte voor circa 35 foto’s. Er is gekozen voor een vrij onderwerp. Hierdoor is er een grote diversiteit aan onderwerpen te zien.

Er zijn foto’s met architectuur als onderwerp. Maar ook de kust, de lente, spiegelingen, de natuur en creatieve opstellingen zijn vastgelegd. De expositie is te bekijken, tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Tot en met dinsdag 23 april a.s. zullen de foto’s daar te zien zijn. Het adres van de bibliotheek is Wijngaardenlaan 4, 2252 XN Voorschoten

Lijkt het je leuk dat ook jouw foto’s binnenkort in een tentoonstelling te bekijken zijn? Verdiep bij ons je technische kennis. Of verken een ander genre van fotografie. Bij Silhouet komen diverse wisselende thema’s aan bod zoals landschapsfotografie, portretfotografie, straatfotografie, stillevens, tabletop etc. Leden bepalen het programma! De clubavonden zijn doorgaans in het Van Heeckerenhuis. Maar de leden gaan er ook graag op uit om samen op locatie te fotograferen. 

Fotowerkgroep Silhouet bestaat in Wassenaar al vele tientallen jaren. De leden delen een passie voor fotograferen. Iedereen van elke leeftijd, van jong tot oud, is van harte welkom. Natuurlijk is het leuk om een mooi en nieuw fototoestel te hebben. Maar ook met een kleiner of ouder exemplaar of met een mobieltje kun je mooie en interessante foto’s maken. Fotograferen gaat beslist verder dan techniek. Goed kijken is een heel belangrijke eigenschap voor een fotograaf.

Nieuwsgierig? Laat je inspireren. Kom vrijblijvend naar een clubavond en maak kennis met de leden van Silhouet. De clubavonden zijn op woensdagavond, ongeveer éénmaal per 14 dagen in het Van Heeckerenhuis vanaf 20.00 uur. Vragen? Bel voorzitter Johan Hallo op 06-53351044 of stuur ’n e-mail naar Erika Bruder (e-mailadres eebruder@xs4all.nl).  Meer zien? Bekijk de foto’s van Silhouet en het jaarprogramma op  https://www.silhouet-wassenaar.nl

Tags

Bibliotheek VoorschotenExpositieFotowerkgroep SilhouetRegioVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top