Skip to content
Fotocredit: PR

90-jarig jubileumfeest Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving 

Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving
12 maart 20242 minute read

Op vrijdag 9 februari werd een bijzondere mijlpaal gevierd door de Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving.

De avond begon met een receptie waarbij iedereen werd verwelkomd met een glas bubbels. Met dat glas champagne in de hand begonnen we aan een avond vol plezier met oude en nieuwe ontmoetingen.

Bas van der Hulst gaf als voorzitter van de buurtvereniging een speech. Hij bracht ons terug naar de hoogtepunten van de buurtvereniging en benadrukte hoe trots we mogen zijn op onze hechte gemeenschap en onze vrijwilligers.

Van deze gelegenheid werd gebruikgemaakt van de introductie van de ‘Club van 50’.

De Club van 50 is een initiatief waar mensen op vrijwillige basis een bedrag van €50 kunnen doneren. Dit geld wordt vervolgens ingezet om de verschillende groepen van de buurtvereniging te ondersteunen.

Deze groepen kunnen een beroep doen op de Club van 50 voor financiële steun bij het organiseren van nieuwe activiteiten of bij het aanschaffen van speciale benodigdheden. Dit kan variëren van het opzetten van een gloednieuwe evenement tot het aanschaffen van materiaal dat nodig is voor een specifiek project.

De Club van 50 biedt niet alleen een kans voor de buurtvereniging om haar activiteiten uit te breiden, maar het zorgt er ook voor dat de leden meer betrokken raken bij de gemeenschap en bijdragen aan de bloei ervan. Het toont aan dat zelfs een bescheiden donatie van €50 een aanzienlijk verschil kan maken en een grote impact kan hebben op het welzijn van de buurt.

Dus, als u de buurtvereniging een warm hart toedraagt en wilt bijdragen aan het versterken van de banden binnen de gemeenschap, overweeg dan om lid te worden van de Club van 50 dit kan door middel van een mail te sturen naar info@kerkehout.nl.

De avond werd afgesloten met een optreden van “The Raspers”. Met hun energieke optreden wisten ze de hele zaal te betoveren en iedereen op de dansvloer te krijgen.

Het jubileumfeest was een avond om te onthouden en nog lang over na te praten. Het bewees maar weer eens hoe sterk onze band als buurtgemeenschap is. En hoewel het feest voorbij is, blijven de herinneringen en de connecties die we hebben gemaakt. Op naar nog vele jaren vol feest en gezelligheid met Buurtvereniging Kerkehout & Omgeving!

Tags

Buurtvereniging KerkehoutJubileumfeestWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top