Skip to content
Fotocredit: WZK Waterpolo

Team Mini-Waterpoloërs WZK groeit!

WZK Waterpolo
14 maart 20242 minute read

Zondag 10 Maart stond er weer een gezellig mini tournooi in Delft op het programma. Het water van het Kerkpolder zwembad was wat koud, maar daar ga je alleen maar sneller van zwemmen. De sfeer zat er weer goed in bij de jongens en meisjes, maar dat kan ook niet anders als trainer Johan weer je coach is! Daarnaast wordt het team ook steeds groter en raken ze beter op elkaar ingespeeld.

Diverse teams uit Alphen a/d Rijn, Sassenheim, Delft en zelfs Mijdrecht namen het tegen elkaar op in de categorie voor 8 en 9 jarigen. De jongens en meisjes uit Wassenaar werden aangevuld met 3 zwemmers van AZL uit Leidschendam, zodat ook zij mee konden doen. Deze competitie werd er voor het eerst een eindscore bijgehouden, waarin de WZK/AZL combinatie een mooie 3de plek wist te behalen.

Elke dinsdag (om 18.30) en vrijdag (om 18.45) wordt er een uur lang hard getraind in het Sterrenbad op verschillende technieken, zwemslagen, om- en om- benen en natuurlijk het balgooien en de oefen partijtjes. Dit alles onder toeziend oog van trainer Johan en trainster Shirley. Lijkt waterpolo jou ook een leuke sport, en heb je minimaal je B diploma, kom dan gratis 4 lessen kennismaken in het Sterrenbad. Aanmelden kan via een mail naar secretaris@wzk-waterpolo.nl

Tags

JeugdMini waterpoloWassenaarWaterpoloWZK Waterpolo
Gerelateerde artikelen
Back To Top