Skip to content
Beeld ter illustratie. Archieffoto. Fotocredit: Herman van der Woude/Regio15

Nachtafsluitingen A44/N44 in maart en april

Rijkswaterstaat
22 maart 20242 minute read

Rijkswaterstaat voert diverse nachten in maart en april onderhoudswerkzaamheden uit op de A44/N44, telkens vanaf ’s avonds 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van tien tot vijftien minuten.

Nachtafsluitingen tussen Wassenaar naar Burgerveen

Van woensdag 27 maart 21.00 uur op donderdag 28 maart 05.00 uur tussen de N206 (afrit 8 bij Leiden) en de N208 (afslag 3 bij Noordwijkerhout)

Van donderdag 28 maart 21.00 uur op vrijdag 29 maart 05.00 uur tussen de N206 (afrit 8 bij Leiden) en de N208 (afslag 3 bij Noordwijkerhout)

Nachtafsluitingen A44/N44 van Burgerveen naar Wassenaar

Van dinsdag 2 op woensdag 3 april tussen knooppunt Burgerveen en afrit 4 bij Warmond

Van woensdag 3 op donderdag 4 april tussen de N208 (afrit 3 bij Noordwijkerhout) en afrit 4 bij Warmond

Van donderdag 4 op vrijdag 5 april tussen de N208 (afrit 3 bij Noordwijkerhout) en de N444 (afrit 6 bij Voorhout)           

De weggebruiker wordt geïnformeerd over de omleidingsroute via borden ter plaatse en via de panelen boven en langs de weg.

Hulpdiensten

Met de hulpdiensten zijn passende afspraken gemaakt zodat de hulpverlening op peil blijft.

Waarom werkzaamheden

Het asfalt op de A44 is op diverse plekken dermate slecht dat de veiligheid van de weggebruiker in het geding kan komen. Tijdens de afsluitingen worden asfalteringswerkzaamheden over de hele breedte van de weg uitgevoerd.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden op www.vananaarbeter.nl of de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis). Twitteren kan ook naar @Rijkswaterstaat of @RWS_WNZ

Bereid u goed voor

Rijkswaterstaat vervangt of renoveert in Zuid-Holland de komende jaren een groot aantal verouderde bruggen, tunnels en wegen. Lees hier meer over de werkzaamheden in de regio Zuid-Holland.

Wilt u tijdens de werkzaamheden slimmer reizen en hinder vermijden? Bereid u dan goed voor. Kijk op de website van Zuid-Holland Bereikbaar voor een overzicht van grote werkzaamheden in Zuid-Holland én voor inspiratie om slimmer en duurzamer te reizen. Ook werkgevers of logistiek ondernemers kunnen hier terecht voor tips over mobiliteit, regelingen en efficiëntere logistiek. Zo houden we de komende jaren met elkaar Zuid- Holland in beweging.

Tags

AlertN44Nachtafsluitingen in maart en aprilRegioRijkswaterstaatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top