Skip to content
Fotocredit: Peter Sneijders

Zesde en laatste loop Duinloopcircuit A.V. Rijnsoever op 6 april 

AV Rijnsoever
25 maart 20242 minute read

Zaterdag 6 april besluiten we de tweede editie van  het Running Center Katwijk Duinloopcircuit met de Noordduinloop, dezelfde loop als waarmee we afgelopen oktober  het circuit gestart zijn. Na parcoursen in de Zuidduinen, het Panbos en op het strand keren we dus weer terug naar waar het toen begon.

De laatste loop op 6 april  start om 10.00u op de baan bij het clubhuis van de A.V. Rijnsoever op Sportpark De Krom. Van daaruit gaat het door de wijk Rijnsoeverpark richting de Noordduinen, waar de 5 km en de 10 km ieder hun eigen parcours volgen.                                                                                                                                       

Ook de jeugd is bij deze loop natuurlijk weer van harte welkom boj de Kidsrun. Als vanouds gaan de 6 en 7 jarige  om 9.30u als eersten van start. Zij lopen een rondje van 500 meter.  Na hen starten om 9.35u de 8 en 9 jarige kinderen. Zij moeten een rondje van 1 km op en rond de baan van de A.V. Rijnsoever afleggen. Om 9.45u starten de kinderen van 10 t/m 12 jaar. Zij lopen dat rondje van één kilometer twee keer. Na afloop van deze loop worden de eindklassementen opgemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats.

Al met al was dit opnieuw een geslaagde serie van zes lopen, waarbij de weersomstandigheden ons in de afgelopen natte en winderige winter over het algemeen goed gezind waren.  In oktober hopen we  dan ook te starten met de derde editie van dit Duinloopcircuit                                                                              

Voor meer informatie en inschrijven voor deze laatste loop kun je op de website terecht: www.duinloopcircuit.nl                                                                                                                                         

Hopelijk zien we ook jou aan de start van deze laatste loop?

Tags

AV RijnsoeverDuinloopcircuitHardlopenKatwijkRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top