Skip to content
Fotocredit: PR

Medailles voor F-jes WZK Waterpolo

WZK Waterpolo
28 maart 20242 minute read

Zowel buiten als binnen was het nat afgelopen zondag 24 maart, maar dat mocht de pret niet drukken in het overvolle zwembad de BinnenZee in Noordwijk. Deze middag stond alweer het 4de minipolo tournooi op de planning voor de spelers en speelsters van WZK. Voor deze gelegenheid werd het vaste team, dat door omstandigheden deze keer wat was uitgedund, aangevuld met 3 nieuwe zwemsters. En wat vonden ze het leuk om na amper 2 keer trainen, al een echte wedstrijd te mogen spelen.

Diverse teams uit Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Sassenheim en Katwijk namen het deze middag tegen elkaar op in de categorie voor 8 en 9 jarigen. Als afsluiting kregen alle deelnemers een mooie medaille mee naar huis en werden zij door de organisatie getrakteerd op een ijsje! Een ding weet dit team zeker, we komen volgend seizoen zeker terug naar Noordwijk!

Heb je een A en B diploma en wil je weten hoe leuk Waterpolo kan zijn? kom dan gratis 4 lessen proefzwemmen in het Sterrenbad in Wassenaar. Elke dinsdag (om 18.30) en vrijdag (om 18.45) wordt er een uur lang getraind op verschillende technieken, zwemslagen, om- en om- benen en natuurlijk het balgooien en de oefen partijtjes.

Aanmelden kan via een mail naar secretaris@wzk-waterpolo.nl

Tags

JeugdMini waterpoloWassenaarWZK Waterpolo
Gerelateerde artikelen
Back To Top