Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Paashaas bezoekt Blauw-Zwart

Rksv Blauw Zwart
30 maart 202450 second read

Zondagochtend 24 maart was het weer tijd voor het jaarlijkse Paas evenement bij Blauw-Zwart.  Maar liefst 60  jongens en meisjes, spelend bij de Kabouters, JO7, JO8, JO9 en JO10, wisten de weg naar onze mooie club te vinden. Na de ontvangst werden in groepen verschillende oefeningen afgewerkt. Daarna was het tijd voor limonade en een koekje. Na deze versnapering weer snel de wei in voor een wedstrijdje tegen de leiding. Een spannend potje dat door de kinderen met 2-0 werd gewonnen.

Na de wedstrijd nog wat drinken in de kantine om daarna op het hoofdveld paaseieren te zoeken die de Paashaas verstopt had. De Paashaas was door de kinderen snel gevonden, over de eieren werd wat langer gedaan.  

En wat waren er veel eitjes verstopt met dank aan Albert Heijn Wassenaar.  Het waseenheerlijke ochtend!

Speciale dank aan Albert Heijn Wassenaar, Hans den Hollander, Otto Leget, de trainers Frank, Carsten, Melanie, Michelle en Teun en de  Activiteitencommissie van Blauw-Zwart (Robbin, Sven, Corné, Arielle, Henrike en Stéphanie).

Tags

JeugdvoetbalPaas evenementPaashaasRKSV Blauw ZwartVoetbalWssenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top