Skip to content
Fotocredit: PR

Afternoon Tea Concert met Gunda Leine en John Bakker

American Protestant Church of The Hague
10 april 202442 second read

Zaterdag 13 april bent u uitgenodigd voor een “duo concert” door de sopraan Gunda Leine en de pianist John Bakker in de APCH in Den Haag.

Gunda Leine studeert voor haar master aan het conservatorium in Den Haag. Zij zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het programma wordt afgewisseld met pianospel van John Bakker. John Bakker is organist en pianist in de APCH, dirigent van het APCH koor en dirigent van een aantal andere koren.

De toegang is gratis, maar donaties zijn zeer welkom. Het concert begint om 16.00 uur en de deuren gaan om 15.30 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt er thee en koffie geserveerd. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar John Bakker musicdirector@apch.nl. of kijken op www.apch.nl.

Zaterdag 13 april, aanvang 16:00 uur.
in The APCH, Esther de Boer van Rijklaan 20, Den Haag

Tags

Afternoon Tea ConcertAmerican Protestant Church of The HagueDen HaagGunda LeineJohn BakkerRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top