Skip to content
Fotocredit: Sven van der Vlugt

Wethouder neemt deel aan belanghoudersbijeenkomst van St. Willibrordus

11 april 202449 second read

Woningbouwvereniging St. Willibrordus organiseerde op dinsdag 2 april een belanghoudersbijeenkomst bij restaurant De Baron in Wassenaar. Wethouder Sociaal Domein, Ritske Bloemendaal, was hierbij aanwezig samen met andere maatschappelijke organisaties om mee te praten over de uitkomsten van het visitatierapport en de vormgeving van het nieuwe ondernemingsplan. 

Wethouder Ritske Bloemendaal ziet de toekomst positief tegemoet: “Het traject om tot een woonzorgvisie te komen is gestart. We zitten met beide corporaties en de zorginstanties aan tafel. De regionale visie is ook nog niet gepresenteerd, dus wij kunnen nu een inhaalslag maken. Ik ben blij dat we onderweg zijn.”

Nieuw ondernemersplan

De uitkomsten van het visitatierapport vormen samen met de input vanuit de belanghouders, medewerkers, de Raad van Commissarissen (RvC) en de huurdersvereniging het uitgangspunt voor het nieuwe ondernemersplan van de woningbouwvereniging. De komende periode zal ook gekeken worden of de verenigingsstructuur nog passend is of dat het beter is om te kiezen voor de structuur van een stichting. Het nieuwe plan wordt na de zomer gepresenteerd.

Tags

BelanghoudersbijeenkomstGemeenteWassenaarWBV WilibrordusWethouder Bloemendaal
Gerelateerde artikelen
Back To Top