Skip to content
Fotocredit: PR

Blauw-Zwart JO13-1: twee keer penalty’s in één week

Rksv Blauw Zwart
13 april 20242 minute read

Tijdens het Paasweekend deden de jongens van Blauw/Zwart JO13-1 mee aan het Easter Open West toernooi bij Ter Leede. De eerste dag werden de drie wedstrijden gewonnen, waardoor ze de tweede dag in de winnaarspoule terecht kwamen. Hier speelden ze voor de tweede keer tegen DoCoS JO13-1 en weer wonnen ze van ze.

Ook de andere twee wedstrijden werden gewonnen. Dat betekende spelen in de finale. De tegenstander in de finale was weer DoCoS en zo stonden ze voor een derde keer tegenover elkaar. DoCoS wist dit keer goed de pot dicht te houden en er kwamen penalty’s. Maar de winst ging naar de Blauwen, wat een vreugde! Helaas was Milan in die finale verkeerd neergekomen. Later die dag bleek dat hij iets gebroken heeft en in het gips moest.

Dat betekende ook dat hij drie dagen later niet mee kon doen voor de beker bij NSVV in Numansdorp. Dit was niet de beste pot die de Blauwen hebben gespeeld, de eindstand was 2-2 en dat betekende weer penalty’s. Wat doen ze het publiek toch aan!

De zesde voor NSVV ging over en dat betekende dat de zesde voor de Blauwen moest zitten. Het was een spannende tegen onderkantje lat, maar hij ging er in en weer was daar vreugde!

Wat betreft de competitie is het fijn dat ze nu in divisie 4 zijn gaan spelen. Het zijn spannende wedstrijden met zowel winst als verlies! Blijf op de hoogte via Instagram: blauwzwart.jo13.1

Tags

JeugdvoetbalJO13-1RKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top