Skip to content
Fotocredit: Marjanne v.d. Velde

Meisjes B1 Wassenaarse Volleybal Vereniging KAMPIOEN

Jan Rijskamp
13 april 20242 minute read

Super…..als je de B1 meiden van WVV ziet volleyballen. Trainer/coach Peggy Verweij heeft er mede voor gezorgd dat de meiden niet alleen spelplezier en fanatieke inzet in het volleyballen hebben gevonden maar ook laten zien. Niet zo verwonderlijk dat het team met ruime voorsprong als eerste in hun poule zijn geëindigd en dus kampioen in de 2e klasse K van de regio West zijn geworden.

Afgelopen vrijdag hun laatste wedstrijd en alsnog een pittige wedstrijd tegen de nr. 2 van de ranglijst: VELO MB2. In de nieuwe Wassenaarse Sporthal met een stamp volle tribune sloeg WVV in set 1 in de tussenstand al direct een ruim gat van 20-13. De setwinst volgde bij 25-21. Velo liet in set 2 een sterke service zien. WVV had op dat moment van de wedstrijd moeite met het verwerken van die service en liet het daar en tegen ook wat vieren wat resulteerde in een dik set verlies. Gelukkig wist WVV coach Peggy de meiden in set 3 weer te laten volleyballen zoals zij dat kunnen. Via 7-12 trokken zij die set met 25-18 weer naar zich toe. Set 4 werd reuze spannend en daardoor ook leuk om te zien. Bij de stand 9-11 in het voordeel van Velo was het Isabel Cremers van WVV die met negen keer achtereen serveren de stand in één keer wist om te draaien naar een 18-11 voorsprong voor WVV. Velo liet zich evenwel niet zomaar verslaan en vocht terug naar 22-21. Uiteindelijk was het, in een zenuwachtige slotfase, toch WVV die met 25-23 de setwinst opstreek en de wedstrijd met 3-1.

De jongedames van WVV: Laura Roos, Emmeline Olesen, Emma Morales Guzman, Isabel Cremers, Efi Mavridi, Merle van Leeuwen, Aurora Wismans, Noor van Brecht, Kelly Lim en Kirsten Roos ontvingen vervolgens naast een luid applaus van het talrijke publiek, de traditionele bloemen en een mooie kampioensmedaille. Gefeliciteerd.

Tags

KampioenschapMeisjes B1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top