Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Valken’68 vliegt weg met de 3 punten bij JO9-1

Rksv Blauw Zwart
20 april 20242 minute read

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstijd tegen Valken’68 op het programma. Iedereen kon lekker uitslapen en insmeren met zonnebrandcrème was deze ochtend ook geen overbodige luxe, want de zon scheen heerlijk. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een leuke wedstrijd.

De wedstrijd was rommelig met niet echt goed voetbal. De echte spirit en overtuiging was niet echt zichtbaar bij Blauw-Zwart JO9-1 ‘De Broodjes Bar brigade’. Maar toch resulteerde dit in een 1-0 voorsprong, waarbij de keeper van Valken’68 er op z’n zachts gezegd niet heel goed uitzag. Zou dit de boys even over het dode punt helpen?

Van 2-0 naar 2-1 en vervolgens 3-1. Kansen aan beide kanten en ook na het 3e kwart leek alles er op dat de Blauwen deze overwinning over de streep gingen trekken. Maar in het 4e kwart werd alles anders.

Valken’68 ging meer druk vooruit zetten en dit, in combinatie met de fysieke kracht, zorgde ervoor dat de ene na de andere aanval op het doel van de JO9-1 ‘De Broodjes Bar brigade’ werd afgevuurd. De spitsen konden de bal niet meer vasthouden, verdedigend werden de afspraken niet meer nagekomen en de druk werd groter en groter. Binnen een paar minuten werd de overwinning uit handen gegeven en dit resulteerde in een eindstand van 3-4.

Een zeer onnodige nederlaag. Laat het weer een wijze les zijn voor de boys dat je te allen tijde strijd moet blijven leveren om een overwinning over de streep te trekken. Iets dat vorige week wel werd gedaan.

Voorlopig is er in verband met de nadere meivakantie geen programma. De eerste wedstrijd staat pas 22 mei op het programma. Fijne vakantie!