Skip to content
Fotocredit: PR

De MC1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging ongeslagen KAMPIOEN

Jan Rijskamp
22 april 20242 minute read

Ja WVV MC1 kampioen en ook nog ongeslagen. Nadat de WVV MC1 via een kampioenschap in 2023 promoveerden van de 3e naar de 2e klasse was het afwachten in hoeverre WVV zich daarin staande konden houden. Nou de WVV meiden voelden zich ook in deze sterkere klasse helemaal thuis. Overwinning na overwinning werd behaald. Al snel stonden ze aan kop van de ranglijst en stevende WVV wederom af op het kampioenschap. Slechts Zovoc uit Zoetermeer bleef als enig team een ferme concurrent en laat nu net de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen afgelopen vrijdag een wedstrijd zijn tegen Zovoc die op plek 2 van de ranglijst staat. Het werd een enerverende en meeslepende strijd.

Al in de eerste set konden de talrijke toeschouwers zien dat het ergens omging. WVV onder de indruk van de felheid bij Zovoc moest zich na het verlies in set 1 met 21-25 even herstellen. Trainer/coach Ruud Meershoek zag dat het goed ging, want het lukte. Met 25-16 in set 2 en in set 3 kwam WVV op een 2-1 voorsprong. Zovoc liet het er niet bij zitten en won vervolgens set 4 met 17-25. Oefff een 5e set. In die set gieren zoals gewoonlijk over en weer de zenuwen door de keel. Ook het publiek hield de adem in. Het werd spannender en spannender. Beide teams streden voor wat ze waard waren. Plots stond WVV met 14-12 op matchpoint. En ja hoor bij het vallen van het laatste punt (15-12) een daverend gejuich en de 3-2 wedstrijdwinst. Met als gevolg WVV ongeslagen kampioen.

De jonge meiden van WVV: Ana Bustamante (aanvoerder), Alyssa Taylor, Aurora Bachman, Bree Levi, Juliet Cremers, Katerina Verheijden, Kayla Lim, Lily Seymour, Luci Sankaranarayanan, Mikaela Mari, Pauline de Vries en Reese Buza, ontvingen niet alleen een luid applaus van het talrijke publiek, de bloemen, een mooie kampioensmedaille maar ook de Nevobo kampioensschaal.

Bravo, geweldig gedaan meiden van WVV.

Tags

KampioenschapMC1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top