Skip to content
Fotocredit: PR

Afternoon Tea Concert met het Golden Circle Ensemble

American Protestant Church of The Hague
6 mei 202456 second read

Zaterdag 11 mei bent u uitgenodigd voor Maria concert door het Golden Circle Ensemble. Het ensemble staat o.l.v. John Bakker.  Zij zullen u laten genieten van Maria liederen door de eeuwen heen. Het ensemble zal o.a. de volgende werken voor u uitvoeren.

Vier keer een “Ave Maria” in uitvoeringen van de volgende componisten: Jacob Arcadelt, Thomas Luis de  Victoria Guilio, Cacinni en William Gomez. Maar u kunt ook luisteren naar het “Dixit Maria”  van Leo Hassler en “Mother of God, here I stand” van John Taverner

Het programma wordt afgewisseld met pianospel van John Bakker. John Bakker is organist en pianist in de APCH, dirigent van het APCH koor en dirigent van een aantal andere koren.

De toegang is gratis, maar donaties zijn zeer welkom. Het concert begint om 16.00 uur en de deuren gaan om 15.30 uur open. Voorafgaand aan het concert wordt er thee en koffie geserveerd. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar John Bakker musicdirector@apch.nl. of u kunt kijken op www.apch.nl.

Zaterdag 11 mei, aanvang 16:00 uur in The APCH, Esther de Boer van Rijklaan 20, Den Haag.

Tags

American Protestant Church of The HagueConcertDen HaagGolden Circle EnsembleMaria SongsRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top