Skip to content
De nieuwe sporthal aan de Dr. Mansveltkade. Archieffoto. Fotocredit: gemeente Wassenaar

De nieuwe sporthal en zijn sporters

Wassenaars Sportcontact
17 mei 20242 minute read

Sporten in de zaal, dat kunnen we allemaal. Heb jij ook jouw voorkeur sport en kijk je graag naar wedstrijden op TV en straks weer naar de Olympische Spelen in Parijs? Hou je van de snelheid, souplesse en kracht bij de zaalsporten en het teamgevoel? Of het nu gaat om Handbal, Volleybal, Tafeltennis, Badminton of Pickleball, elke sport kan je ook zelf beoefenen in de gloednieuwe sporthal aan de Dr. Mansveltkade 11.

Morgen, zaterdag 18 mei ben je in staat om kennis te maken met deze sporten want vanaf 15.00 uur is er in de nieuwe hal van alles te doen. Neem je zaalsportschoenen mee om zelf ook actief mee te doen.

Kom naar de nieuwe sporthal en pak dat tafeltennisbatje op, sla eens een shuttle met een badmintonracket, serveer of smash met een volleybal, scoor gewoon vanaf de rand van de cirkel in het handbaldoel of maak kennis met de nieuwe sport Pickleball. Je hebt nu de unieke kans om dat geheel gratis zelf te beleven en wellicht kan je zelfs afspraken maken om de laatste speeldagen van het seizoen echt te gaan ervaren.

De vier Wassenaarse zaalsportverenigingen willen alle Wassenaarders, jong en oud, dik en dun, arm en rijk kennis laten maken met die fascinerende binnensporten. Wetenschappers hebben tijdens de heftige Coronamaanden met regelmaat geroepen dat bewegen noodzakelijk is, dus grijp je kans!

De 4 verenigingen die zich op 18 mei aan je willen voorstellen zijn:

WVV (volleybal), Snel & Lenig (tafeltennis), Olympia ’72 (handbal), BC Wassenaar (badminton & pickleball)

Tags

BadmintonBadmintonclub WassenaarHandbalNieuwe sporthalOlympia 72OpeningSnel en LenigSportverenigingenTafeltennisVolleybalWassenaarWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top