Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

Cultuurdag RijnlandRoute Festival volgeboekt!

RijnlandRoute
28 mei 20242 minute read

Wauw wat een belangstelling! De cultuurdag van het RijnlandRoute Festival is helemaal volgeboekt. Wil je toch komen? Het is wel mogelijk om op 22 juni alleen het festivalterrein te bezoeken. Hoewel je dan geen toegang hebt tot de tunnel, valt er op het festivalterrein nog van alles te ontdekken en beleven.

Trakteer jezelf op een smakelijk hapje bij een van de foodtrucks. Breng een bezoekje aan het donateursplein, waar je meer te weten kunt komen over de bedrijven en het goede doel dat ze ondersteunen. Laat je betoveren door de optredens die de hele dag door op het podium plaatsvinden. Neem een kijkje in de kinderarea, waar de kleintjes zich kunnen uitleven in bijvoorbeeld de pannakooi.

En vergeet niet om langs te gaan bij de infostands en demonstraties van de provincie Zuid-Holland en diverse partners, zoals bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en de brandweer. Voor het bezoeken van het bovengrondse terrein zijn geen entreekosten van toepassing.

Sportdag

Toch nog graag de tunnel in? Meld je dan aan voor de sportdag op zondag 23 juni. Dit is jouw laatste kans om nog een keer door de Corbulotunnel te rennen en/of te fietsen.  Er zijn verschillende afstanden voor jong en oud. Ga voor eeuwige roem door winnaar te worden van de 8KM loop, het koningsnummer! Of kies voor een 5KM loop. Laat de jongste deelnemers schitteren tijdens de KidsRun (4 t/m 12 jaar). Heb je nog energie over? Doe dan mee aan de fietstour (10 of 20KM).

De dag wordt afgesloten met een FunRun. Deze run is geschikt voor iedereen met een beetje conditie en hierbij draait het vooral om gezelligheid. Trek je meest feestelijke en originele outfit aan en ren 5KM verkleed door de tunnel. Een unieke belevenis die je niet wilt missen! Door deel te nemen aan de sportdag steun je het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Tags

CultuurdagRegioRijnlandRoute
Gerelateerde artikelen
Back To Top